Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Μια ευχάριστη εορταστική μέρα πέρασαν πέραν των 150 παιδιών των σχολών Ακαδημίας ποδηλασίας σε ένα θαυμάσιο χριστουγεννιάτικο χώρο στη Μητρόπολη Ταμασού στο Επισκοπειό.

Την εορταστική ποδηλατική συνάντηση διοργάνωσε ο ποδηλατικός Όμιλος «Άγιος Μνάσων» και περιελάμβανε ποδηλατικές δεξιοτεχνίες και ποδηλασία στις όμορφες διαδρομές που προσφέρει η περιοχή Ταμασού.

Μετά το πέρας της ποδηλασίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ.Ησαΐας, καλωσόρισε και μίλησε στα παιδιά και τους γονείς για την αξία της υγιούς άσκησης σε συνδυασμό με την πνευματική καλλιέργεια του χαρακτήρα και τις ηθικές αξίες.

Ακολούθως βραβεύθηκαν με τιμητική πλακέτα οι εκπαιδευτές των σχολών Ακαδημίας ποδηλασίας, ενώ ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδηλασίας κ. Γιώργος Γεωργίου, αφού χαιρέτησε τα παιδιά και τους γονείς, απένειμε τα έπαθλα που ετοίμασε ο «Άγιος Μνάσων» στα παιδιά, επιβραβεύοντας τα «Τιμής Ένεκεν για εξαιρετική τους παρουσία και συμμετοχή στο πρόγραμμα της Ακαδημίας Ποδηλασίας».

Το εορταστικό ποδηλατικό συναπάντημα τελείωσε με την κλήρωση ενός ποδηλάτου και άλλων δώρων. Τα παιδιά γεμάτα χαρά απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτά.

Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής
Haris Georgakis
Nikos K. Kyriakides
Παναγιώτης Χαραλάμπους

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A