Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Τα μέλη των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού, για τρεις ημέρες, φιλοξενούνται στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, στον Άγιο Νικόλαο της Στέγης στην Κακοπετριά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου 2023, τις Κατασκηνώσεις επισκέφθηκε ο Πανιερώτατος  Μητροπολίτης Ταμασού  και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος συνομίλησε με τις κύριες, ευχαρίστησε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Γεώργιο, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Καρπασίας κ. Χριστοφόρο, για την παραχώρηση της κατασκήνωσης. Ακολούθως, συνεχάρη τον Αρχιμανδρίτη Θεοτόκη Φαίδωνος, υπεύθυνο  των Χριστιανικών  Συνδέσμων, καθώς και την συντονιστική επιτροπή, για την προσφορά τους. Επίσης, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο άγιο Αργολίδος κ. Νεκτάριο, για την άδεια και ευλογία να μας προσκομίσουν τα ιερά θησαυρίσματα του Αγίου Λουκά, διά του πατρός Δημητρίου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο πατήρ Δημήτριος Κρουσταλλάκης από τη Μητρόπολη Αργολίδος, ο οποίος εκόμισε τα ιερά λείψανα του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας. Στην ομιλία του ο πατήρ Δημήτριος ανέλυσε τον μακαρισμό «Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών» και την εφαρμογή του στα μαρτυρία και τους διωγμούς του Αγίου Λουκά του ιατρού.

Ακολούθησε ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A