Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε, την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας της επαρχίας Λευκωσίας.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος εκ της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος επισκέφθηκε την Ι. Μ. Ταμασού, κατόπιν προσκλήσεως του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Τον χοροστατούντα Αρχιερέα πλαισίωναν  κληρικοί τόσο της Ι. Μητροπόλεως Ταμασού, όσο και άλλων Μητροπόλεων.

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν αδείας του επιχώριου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου, χειροθέτησε εις Αναγνώστη, ένα νέο φέρελπι, ο οποίος διακονεί με αγάπη στο Ιερό Βήμα.

Ο Μητροπολίτης  Μεσσηνίας ευχαρίστησε τους Πατέρες που συμμετείχαν στον πανηγυρικό εσπερινό, τους πιστούς που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό για να τιμήσουν την Αγία Βάρβαρα και ευχήθηκε όπως η Αγία ενισχύει τον κάθε ένα στη ζωή του.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, λιτανεύθηκε η ιερά εικόνα και το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, στους δρόμους της κοινότητος.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A