Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, το εσπέρας (5.30 μ.μ.), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος (Οικουμενικού Πατριαρχείου) θα χοροστατήσει κάσα τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στους Αγίους Τριμιθιάς.

Την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023, το εσπέρας (5.00 μ.μ.), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα υποδεχθεί το εικόνισμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας από τον Βύρωνα Αττικής, το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Η υποδοχή θα γίνει μπροστά από το μέγαρο των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευετεράς και στη συνέχεια εν πομπή μεταφορά του εικονίσματος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
Ακολούθως, ο Πανιερώτατος θα συγχοροστατήσει μετά του Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ,  στον Πανηγυρικό Εσπερινό, για την εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου.

Την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα συλλειτουργήσει με τον Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A