Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το πρωί της Τρίτης, 25 Ιουλίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε στο γραφείο του την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Μαριλένα Ευαγγέλου.

Κατά την συνάντησή τους, η κ. Υφυπουργός και ο Πανιερώτατος, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική επικοινωνία και συνεργασία για κοινά θέματα, που αφορούν την ευημερία του λαού.

Ο Πανιερώτατος ενημέρωσε την κα Υφυπουργό για τις υπηρεσίες του Κενθέα και της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού, στις οποίες είναι πρόεδρος ο Μητροπολίτης.

Η κα Ευαγγέλου εξέφρασε την ευχαρίστηση προς τον Πανιερώτατο για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο λαό και διαβεβαίωσε πως είναι πρόθυμη για συνεργασία του Υφυπουργείου με την Ιερά Μητρόπολη.

Στη συνάντηση παρέστησαν η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, κα Έλενα Ζαρούνα, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης, και λειτουργοί του Υφυπουργείου.

Μετά τη συζήτηση, ο Πανιερώτατος ξενάγησε την κα Υφυπουργό στους χώρους της Μητροπόλεως και στο Μουσείο «Γλαύκου Κληρίδη».

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A