Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το απόγευμα της Δευτέρας, 24 Ιουλίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πίστας ποδηλάτων, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεις της Δημάρχου και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λακατάμειας.

Χαιρετισμό απηύθηναν ο έντιμος Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, κ. Χρίστος Μηνά, και η Δήμαρχος Λακατάμειας, κ. Φωτούλα Χατζήπαπα.

Στη σύντομη ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα που πρέπει να επιδεικνύουν όλοι οι θεσμοί, εκκλησιαστικοί και πολιτικοί. Αναφέρθηκε με συντομία στους αγώνες του ΚΕΝΘΕΑ, του οποίου προεδρεύει, στο θέμα αντιμετωπίσεως των εξαρτήσεων.

Παρόντες ήσαν ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, οι Δήμαρχοι Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζιης, Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ, η Κοινοτάρχης του Συνοικισμού Ανθουπόλεως, κ. Φρόσω Αρμοστή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμειας, ποδηλάτες από διάφορους ομίλους.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον αγώνα κατά των εξαρτήσεων.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος ποδηλάτες του ποδηλατικού ομίλου της Μητροπόλεως Ταμασού, Άγιος Μνάσων.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A