Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023, πλήθος κόσμου παρεβρέθηκε στη συναυλία, που έλαβε χώρα στην πολιτιστική σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό.

Κατά τη συναυλία με τίτλο «Ξαρχάκος – Ξυλούρης “Ητανε μια φορά…» παρουσιάστηκαν αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας αυτού του μεγάλου τραγουδιστή.

Από τη συναυλία δεν θα μπορούσαν να λείπουν σπουδαία τραγούδια που έγραψαν για τη φωνή του «Αρχαγγέλου της Κρήτης» οι Χρήστος Λεοντής, Ηλίας Ανδριόπουλος, Λουκάς Θάνος και φυσικά ο Σταύρος Ξαρχάκος, τα οποία ερμήνευσαν  οι Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος και Ηρώ Σαΐα, από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού σήμερα, με τον Σταύρο Ξαρχάκο να υπογράφει την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση της ορχήστρας.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας απένειμε στον κ. Σταύρο Ξαρχάκο, το σταυρό του Αγίου Ηρακλειδίου, πρώτου Επισκόπου των Ταμασέων, προστάτου και πολιούχου της Μητροπόλεως, για την πολυετή του προσφορά στον πολιτισμό και την μουσική.

Παρόντες ήταν η Υπουργός Υγείας, Δρ Πόπη Κανάρη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, κ. Μιχάλης Χατζηγιάννης, του οποίου η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου του,  ο εκπρόσωπος του Πρέσβεως της Ελλάδος, η Ερίτιμη κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, ο βουλευτης κ. Γιώργος Λουκαΐδης, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος, κ. Λουκάς Χατζημιχαήλ, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας, Αστυνόμος Παναγιώτης Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικος Διευθυντής του ΡΙΚ, κ. Γιώργος Κέντας και Θανάσης Τσώκος, αντίστοιχα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, ενός απο τους μεγάλους χορηγούς των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Μητροπόλεως, κ. Δημήτρης Αλετράρης και πλήθος κόσμου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A