Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το απόγευμα της Δευτέρας, 3 Ιουλίου 2023, έλαβε χώρα στους κήπους του Μετοχίου της Ιεράς Μονής Κύκκου στη Λευκωσία η 13η εκδήλωση αγάπης του Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Ομίλου “Απόστολος Βαρνάβας”.

Τον Αγιασμό, που προηγήθηκε της εκδήλωσης, τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πρόεδρος του Ομίλου, τον οποίο πλαισίωνε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αγαθόνικος Κυκκώτης, Έφορος της Μονής Κύκκου.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρο, για τις ευλογίες προς τον όμιλο και την προσφορά τους στον τομέα της φιλανθρωπίας επαινώντας το πολυετές φιλανθρωπικό, ιεραποστολικό και κοινωνικό του έργο. Ακολούθως, μνημόνευσε τον ιδρυτή του Ομίλου, μακαριστό Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ Σιόκκουρο, εμπνευστή του έργου, άοκνο εργάτη του Ευαγγελίου, ο οποίος ανέπαυε τις ψυχές των ανθρώπων μέσω των πολλών του δράσεων. Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αρχιμανδρίτη Αγαθόνικο, για τον αγώνα που κάνει, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να δίνει την μαρτυρία Ιησού Χριστού ο όμιλος αυτός, μέσω του οποίου στηρίζονται πολυπαθείς και εμπερίστατες οικογένειες, διατηρώντας το πνεύμα του μακαριστού ιδρυτή του Ομίλου, πατρός Γαβριήλ. Επαίνεσε, όλα τα μέλη του Συνδέσμου, για τον εθελοντισμό τους, και μνημόνευσε τα μέλη του Συνδέσμου που απεβίωσαν.

Στο χώρο υπήρχαν δραστηριότητες για τα παιδιά, καλλιτεχνικό ποιοτικό πρόγραμμα και πώληση εδεσμάτων.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A