Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το εσπέρας της Δευτέρας, 5 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάνω Λακατάμειας, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου (βοηθός Επίσκοπος στην Μητρόπολη Πατρών).

Τους δύο Αρχιερείς πλαισίωναν οι ιερείς του Ναού, Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Κύρρης και Πρωτοπρεσβύτερος Δαμιανός Δαμιανού, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και οι Ιεροδιάκονοι Αιμιλιανός Γεωργακόπουλος και Αρσένιος Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, ο πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής εξήρε το έργο του Μητροπολίτου Ταμασού τα 15 έτη της ποιμαντορίας του. Στο τέλος της ομιλίας, οι ιερείς και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ναού δώρησαν στον Πανιερώτατο ένα εγκόλπιο.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευχαριστία του, καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην πανήγυρη του Αγίου Νικολάου.

Παρόντες ήταν ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, κ. Δημήτρης Δημητρίου,  ο Βουλευτής ΔΗΠΑ  κ. Αλέκος Τρυφωνίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αμύνης κ. Ανδρέας Λουκά,  η Δήμαρχος Ακανθούς και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής κ. Ελένη Χατζημιχαήλ, ο Υποστράτηγος ε.α., κ. Αλέξης Χαραλάμπους, ο Πρόεδρος της Εκπαιδευτικής  Υπηρεσίας κ. Παναγιώτης Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Λακατάμειας, κ. Πρόδρομος Τσουλούπας, οι Θρονικοί επίτροποι κ. Άριστος Μελής και Αργύρης Παπανικολάου, και πλήθος κόσμου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A