Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής επισκεπτόμενος την Βασιλίδα των Πόλεων, παρέστη συμπροσευχόμενος μετά της συνοδείας του στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πικριδίου, στον οποίο χοροστάτησε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Κατά την ομιλία του ο Παναγιώτατος καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Ταμασού στην Κωνσταντινούπολη  και του εξέφρασε την χαρά του που επισκέπτεται την Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία. Επίσης, ο Παναγιώτατος παρακάλεσε τον Πανιερώτατο να μεταφέρει στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφει  προς το πρόσωπό του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, αναφερόμενος στην σταθερότητα και μαχητικότητα του Μακαριωτάτου υπέρ των δικαίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Να αναφερθεί πως έξω από το ναό της Αγίας Παρασκευής, βρίσκεται ο τάφος της Αγίας νεομάρτυρος Αργυρής.

Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022, ο Πανιερώτατος συμπροσευχήθηκε μετά τη σεπτή του συνοδεία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσγουτζουκίου της Μητροπόλεως Χαλκηδόνος. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A