Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και πάντων των εν ρωσική γη διαλαμψάντων Αγίων στο Επισκοπειό.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Πρεσβύτερο χειροτονία του Διακόνου Μακαρίου, αδελφού του Ησυχαστηρίου του Αγίου Δημητρίου στην Αγία Βαρβάρα.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Αρχιμανδρίτης Ηρακλείδιος, Προϊστάμενος του Ησυχαστηρίου Αγίου Δημητρίου, ο Οικονόμος Σαμουήλ, ο Πρεσβύτερος Κυριάκος, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ και ο Ιεροδιάκονος Ησαΐας. Τελετάρχης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού  απευθυνόμενος στον χειροτονούμενο αναφέρθηκε εν συντομία στην αποστολή του ιερέα μέσα στην Εκκλησία και στο ύψιστο υπούργημα της ιερωσύνης.

Επίσης, ο Πανιερώτατος χειροθέτησε  και ένα εκ των δοκίμων μοναχών  του εν λόγω ησυχαστηρίου σε αναγνώστη.

Παρεβρέθηκαν συμπροσευχόμενες οι Ηγουμένες των Ιερών Μονών Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη, Επιφανία μοναχή, και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φικάρδου, Αρσενία μοναχή, μετά των συνοδειών τους.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A