Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

5/2/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στα πλαίσια των εορτασμών των 15 χρόνων της, διοργανώνει σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και την ΟΣΑΚ, εκδήλωση με τίτλο:

«Συμμαχία Εκκλησίας-επιστήμης για την αναχαίτιση της πανδημίας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/2/2022, από τις 11πμ – 2μμ, στον υπαίθριο χώρο μπροστά από την Mητρόπολη και είναι αφιερωμένη στη μνήμη των δύο στελεχών της Ιεράς Μητρόπολης που απεβίωσαν λόγω κορωνοϊού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει κέντρο πληροφόρησης του πολίτη στο οποίο επιστήμονες θα απαντούν σε ερωτήσεις των παρευρισκόμενων με στόχο την επίλυση αποριών που αφορούν την πανδημία γενικά με πρωταρχικό στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων εμπιστοσύνης κοινού και επιστημονικής κοινότητας. Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο εμβολιαστικό κέντρο από το Υπουργείο Υγείας για επιτόπου εμβολιασμούς παιδιών και ενηλίκων.

Την εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν και μέλη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της ΟΣΑΚ, θα χαιρετίσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κκ Ησαΐας, ο Έντιμος Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας και ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ κ. Μάριος Κουλούμας.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης θα είναι ο Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Η όλη εκδήλωση είναι αφιερωμένη εις μνήμη όλων όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Γραφείο Τύπου
Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A