Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε τα θυρανοίξια του νεόδμητου παρεκκλησίου, προς τιμή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας στην κοινότητα του Αναλυόντα.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πρωτοπρεσβύτεροι Θεόδωρος Στυλιανού και Δήμος Δημοσθένους, ιερέας της κοινότητος, οι Οικονόμοι Σωτήριος Παπαγεωργίου και Χριστομάριος Παπασωτηρίου εκ Λευκάρων, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Ραφαήλ Παπασωτηρίου, υιός του Πατρός Χριστομάριου.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε την κτητόρισσα του παρεκκλησίου, Πρεσβυτέρα Βασιλική, σύζυγο του Πατρός Σωτηρίου Παπαγεωργίου, τον κοινοτάρχη Αναλυόντα και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση του χώρου, τον ιερέα της κοινότητας και τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην ανέγερση του παρεκκλησίου.

Εις ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας, ο Πανιερώτατος προσέφερε στον πατέρα Σωτήριο ένα επιστήθιο Σταυρό και στην Πρεσβυτέρα Βασιλική, εικόνισμα της Παναγίας της Κυκκώτισσας.

Της όλης τελετής, τελετάρχησε ο Πρωτοσυγκελλεύων της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού.

Παρέστησαν η Δήμαρχος Ακανθούς, κ. Ελένη Χατζημιχαήλ, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των Χριστιανικών Συνδέσμων της Μητροπόλεως Ταμασού, ο Κοινοτάρχης Αναλυόντα κ. Μιχάλης Ηροδότου και κόσμος από την κοινότητα Αναλυόντα, τις γύρω κοινότητες και από τα Λεύκαρα.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A