Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει ότι, χάρη στην αθρόα και συγκινητική ανταπόκριση στην πρωτοβουλία διενέργειας συλλογής τροφίμων για τα κοινωνικά παντοπωλεία της Μητροπόλεως υπέρ των εμπερίστατων αδελφών μας, ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Διεύθυνση και τα Μέλη των καταστημάτων Λευκωσίας της Ελληνικής Τράπεζας.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής μετέβη την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021, σε δυο υποκαταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας, στη Δευτερά και Λακατάμεια, όπου μαζί με τους συνεργάτες του συνέλεξαν τα τρόφιμα και ευχαρίστησαν τους υπευθύνους και όλους τους εργαζομένους για την διενέργεια αυτή. Ο Πανιερώτατος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι ευλογημένοι άνθρωποι της Κύπρου μας έχουν αποδείξει επανειλημμένως ότι οι αρχές της χριστιανικής διδασκαλίας, η αγάπη και η αλληλεγγύη προς τον εμπερίστατο συνάνθρωπο, είναι βαθιά ριζωμένες στις καρδιές τους.

«Έχετε αποδείξει ότι το ενδιαφέρον σας για τα κοινωνικά παντοπωλεία της Μητροπόλεώς μας είναι ισχυρό και αδιάλειπτο, και οι καρδιές σας ουδέποτε μένουν ασυγκίνητες ενώπιον των κατά καιρούς δοκιμασιών που βιώνουν οι αδελφοί μας».

Τέλος, τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το επί θύραις νέον έτος 2022.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A