Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργάνωσε χριστουγεννιάτικη συναυλία, προ των πυλών της μεγάλης και σωτηρίου εορτής της ενανθρωπήσεως του Υιού και Λόγου του Θεού, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και πάντων των ρωσική γη διαλαμψάντων Αγίων στο Επισκοπειό.

Στη συναυλία έλαβαν μέρος η χορωδία της Μητροπόλεως Ταμασού «Ταμασέων Ωδές» με διεύθυνση από τη μαέστρο κ. Μαρία Χριστοδουλίδου και η χορωδία του Πινδάρειου Ωδείου Κύπρου με διεύθυνση από την μαέστρο κ. Έλενα Θεοφάνους. Στο πιάνο συνόδευε η κ. Μαρία Εργατίδου και σολίστες ο Χρίστος Μέλιος και η Κατερίνα Παπαϊακώβου.

Στη συναυλία παρέστησαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, κληρικοί, οι Ηγουμένες των Ιερών Μονών Παναγίας Παντανάσσης, Επιφανία, και Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, Αρσενία με μοναχές από τις δυο αδελφότητες και κόσμος από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού.

Στο τέλος της συναυλίας, ευχαρίστησε τις δυο χορωδίες για την άψογη εκτέλεση των τραγουδιών, τον κόσμο που παραβρέθηκε και ευχήθηκε σε όλους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A