Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, στο δημοτικό θέατρο Λατσιών, η επίσημη Βράβευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στην παρουσία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ.Γιάννη Καρούσου, των προέδρων του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ. Μιχαηλίδη, της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Χρυσοστόμου, της Κ.Ο.ΠΟ. κ. Γεωργίου του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΠΑΠ Κύπρου κ.Αλετράρη, του Δήμαρχου Λατσιών κ. Πιτταρά και πλήθους αθλητών και μελών σωματείων ποδηλασίας.

Στην τελετή παρέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, στον οποίο απένειμε η ΚΟΠΟ για την πολύτιμη προσφορά του στην «Ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας».

Ακόμη, ξεχωριστή στιγμή για τη Μητρόπολη Ταμασού αποτέλεσε, η βράβευση του ποδηλατικού ομίλου της Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων», για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε όλες τις σχολές ακαδημίας ποδηλασίας της Κύπρου.

Επίσης, βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές της αγωνιστικής ποδηλασίας, που μεταξύ των οποίων και αθλητές του «Αγίου Μνάσωνα», όπως ο πρωταθλητής Κύπρου Χρήστος Φλοκύπρου, και οι επίσης διακριθέντες Κατερίνα Κόβαλτσουκ, Αντρέας Σάββα, Μάριος Ιωαννίδης Μπογτάν Ζαμβελίνσκι, Νέαρχος Μιλτιάδη και Ευστάθιος Βάσιλα.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A