Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, το Σάββατο του Λαζάρου το πρωί θα λειτουργήσει στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάβας στην Αγία Βαρβάρα.

Την Κυριακή των Βαΐων το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδόντα.

Το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων, θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον ιερό ναό Αποστόλου Λουκά στο Παλαιχώρι.

Τη Μεγάλη Τρίτη το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Νυμφίου και θα κηρύξει στον ιερό ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το εσπέρας, θα τελέσει την Ακολουθία του Ευχελαίου και την Ακολουθία του Νιπτήρος και θα κηρύξει στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το εσπέρας, θα χοροστατήσει, κατά την Ακολουθία των Αγίων Παθών στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στη Λακατάμεια.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στον ιερό ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το εσπέρας, θα προστεί της Ακολουθίας του Επιταφίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά.

Το Μέγα Σάββατο το πρωί, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνης στον Αναλυόντα.

Τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου, θα προστεί της Ακολουθίας της Αναστάσεως και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Την Κυριακή του Πάσχα και ώρα 12 το μεσημέρι, θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης στον ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέου και πάντων των εν τη Ρωσική Γη Διαλαμψάντων Αγίων στη Μητρόπολη στο Επισκοπειό. Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, θα αναγνωστεί το Ευαγγέλιο σε διάφορες γλώσσες και στο τέλος του Εσπερινού ο Πανιερώτατος θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στο Συνοδικό της Μητροπόλεως και θα μοιράσει σε όλους τα πασχαλινά αυγά.

Την Τρίτη της Διακαινησίμου, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λακατάμεια.

 

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,

29 Μαρτίου 2018.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A