Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024, το απόγευμα, στον περικαλλή Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τσερίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία τους έτους, αφού εφέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή του 1974.

Στη συναυλία συμμετείχε το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Ανδρέα Γερολέμου.

Προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής Ησαΐου, τον οποίο εξεπροσώπησε ο π. Ραφαήλ Μισιαούλης, μεταφέροντας τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου Ταμασού, της Υφυπουργού Πολιτισμού, Δρ. Βασιλικής Κασσιανίδου, και του Δημάρχου Τσερίου, κ. Σταύρου Μιχαήλ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε σύντομη ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες, από τη Διευθυντρια του Α’ Δημοτικού Τσερίου, κα Ευτυχία Παρλά.

Η συναυλία τελούσε υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Ταμασού σε συνεργασία με το Δήμο Τσερίου.

Παρέστησαν η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, κα Ερατώ Κοζακου Μαρκουλλή, ο Πρόεδρος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου και πρώην Δικαστής, κ. Γιώργος Αρέστη, ο Δήμαρχος Λαπήθου, κ. Νεοπτόλεμος Κότσαπας, η πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Εφορείας Τσερίου, οπλίτες από την Ελληνική Δύναμη Κύπρου, ο Αντιδήμαρχος Τσερίου, κ. Κώστας Καλογήρου, κληρικοί και άλλοι προσκεκλημένοι από διάφορες επαρχίες της Κύπρου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A