Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με τις ευλογίες του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, στην παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Δρ Μαρίνας Ιωάννου Χασάπη, η οποία εκπροσώπησε την Υπουργό Παιδείας  Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή έκοψε τη Βασιλόπιτα για το 2024, την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε αποκλειστικά για τις Αθλητικές Ομοσπονδίες, τους Προέδρους, τα Διοικητικά Συμβούλια, τα στελέχη και τους εργαζόμενους σε αυτές, καθώς και μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ και των Επιτροπών της ΚΟΕ.

Παρέστησαν επίσης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΚΟΕ Κίκης Λαζαρίδης, το Επίτιμο Μέλος ΚΟΕ κ. Τάκης Κληρίδης, και ο πρεσβευτής «Ευ Αγωνίζεσθαι» κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης. 

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος  ευλόγησε την Βασιλόπιτα ευχόμενος καλή αθλητική χρονιά: «Αποτελεί γεγονός, και ο Μακαριώτατος είναι ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτό, που το πνεύμα της αριστείας που διέπει τον οργανισμό αυτόν, διαχέεται με εξειδικευμένους τρόπους που η οργάνωση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής εφευρίσκει εντέχνως. Είμαστε πάντα δίπλα σας, επικροτούμε τον αγώνα σας για τη διάδοση του Ολυμπιακού πνεύματος γιατί αυτό συμφωνεί με το αξιακό σύστημα του Ευαγγελίου. Το «ευ αγωνίζεσθαι» τον αγώναν τον καλόν, της κατάκτησης των αρετών».

Πηγή: action in sports

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A