Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023, θα προστεί της Τελετής των Εγκαινίων και της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στο Παρεκκλήσιον του Προφήτου Αββακούμ στην Ιερά Μονή Αγίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Στις 11.00 π.μ. θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας για την επέτειο του ιστορικού «ΟΧΙ» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καλό Χωριό Ορεινής.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντης της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος, συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο και τους τοπικούς άρχοντες, θα δεχθεί τον χαιρετισμό της Παρέλασης των μαθητών των σχολείων, των σωματείων και άλλων οργανωμένων συνόλων της περιοχής.

Το εσπέρας της ιδίας (5.00 μ.μ), ο Πανιερώτατος θα υποδεχθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κάτω Μονής, το εικόνισμα της Παναγίας της Παντανάσσης, το οποίο βρίσκεται στο Παρεκκλήσιο Παναγίας Παντανάσσης εντός του στρατοπέδου Ιακώβου Πατάτσου στην Αγλαντζιά. Θα ακολουθήσει ο Παρακλητικός κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καλό Χωριό Ορεινής.

Το εσπέρας (4.30 μ.μ.) θα συγχοροστατήσει με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Καρπασίας, και θα κηρύξει το θείο λόγο, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδόντα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

25 Οκτωβρίου 2023

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A