Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την ερχόμενη Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023, το εσπέρας, (6.00 μ.μ), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Μάμαντος στο Επισκοπειό.

Το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει το θείο λόγο στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά. Κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας ο Πανιερώτατος, θα χειροτονήσει σε Διάκονο τον κ. Ανδρέα Αλιόσιν, απόφοιτο της Ιερατικής Σχολής «Απόστολος Βαρνάβας».

Την Κυριακή, Σεπτεμβρίου 2023, το πρωί, ο Πανιερώτατος, θα προσκομίσει τα ιερά λείψανα των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, που φυλάσσονται στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καθολικής στη Ψημολόφου, και στη συνέχεια θα προστεί της Θείας Λειτουργίας. Στο τέλος, θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων της κοινότητας και θα αναπέμψει δέηση για τους αγνοούμενους κατοίκους της.

Την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023, (το εσπέρας 6.30 μ.μ), ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Μιτσερό.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,
31 Αυγούστου 2023

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A