Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023, Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προϊσταμένου της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρου, Ζιμπάμπουε κ. Σεραφείμ (Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας), Πάφου κ. Τυχικού, Κιτίου κ. Νεκταρίου, Λεμεσού κ. Αθανασίου, Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, και Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.
Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, έξαρχος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο.

Επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Παρόντες ήταν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, εκπρόσωποι των συνδέσμων αγωνιστών, των αντιστασιακών, κοινοτάρχες και πλήθος κόσμου που συνέρρευσε να τιμήσει τη μνήμη του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου και Εθνάρχου Μακαρίου του Γ’.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε τρισάγιο ενώπιον του ανδριάντα  του Εθνάρχου στο Θρονί της Παναγίας του Κύκκου.

Φωτογραφικό υλικό: Αριστείδης Βίκετος

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A