Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023, το βράδυ, στην πολιτιστική σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου η συναυλία με τις δυο καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Παρόντες στην συναυλία ήσαν  η Υφυπουργός Πολιτισμού, κα Βασιλική Κασσιανίδου, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Λουκάς Χατζημιχαήλ, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, υπαστυνόμος Μάριος Σάββα, ο Διευθυντής Τροχαίας Λευκωσίας, κ. Στέλιος Παναγίδης, ο κ. Δημήτρης Αλετράρης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο κ. Τάκης Φειδία, Διευθύνων Σύμβουλος των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου CNP CYPRUS, κληρικοί, κοινοτάρχες της περιοχής, Θρονικοί επίτροποι και άλλοι προσκεκλημένοι.

Υπερήφανος υποστηρικτής της συναυλίας ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου, Μέγας Χορηγός η Cyprialife Ασφαλιστική, άλλοι χορηγοί  ήταν το νερό Ευ Ζην και το the Cyprus Planetarium, χορηγοί επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η εφημερίδα Καθημερινή, τους οποίους ευχαρίστησε δημοσίως στο τέλος της συναυλίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A