Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Μετά την μεγάλη επιτυχία του σεμιναρίου τον περασμένο Φεβρουάριο, με χαρά σας ενημερώνουμε την επανάληψη του μέσα στον Μαΐο και Ιούνιο.

Το ξεκίνημα της κοινής ζωής ενός ζευγαριού θεωρείται μια ευτυχισμένη περίοδος γι’ αυτό και ονομάζεται μήνας του μέλιτος. Το ξεκίνημα όμως αυτό θεωρείται και είναι και μια δύσκολη περίοδος καθώς το ζευγάρι καλείται να προσαρμοστεί σε μια νέα κατάσταση, να αναπτύξει κώδικες επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων και να δημιουργήσει τη δική του ταυτότητα. Το γεγονός αυτό δυσχεραίνεται και από την πραγματικότητα που θέλει τους συζύγους να μπαίνουν στο γάμο απροετοίμαστοι, αγνοώντας πράγματα τόσο για τον εαυτό τους όσο και για το σύντροφό τους.

Θέλοντας να συζητήσουμε με τα ζευγάρια και να στηρίξουμε τα πρώτα τους βήματα η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών ως μέλη του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που απευθύνεται σε μελλόνυμφα και νέα ζευγάρια με θέμα: «Και θα ζήσουν αυτοί καλά…».

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν καθώς και σε ζευγάρια που παντρεύτηκαν τον τελευταίο χρόνο. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να υποβάλλετε τις δηλώσεις συμμετοχής σας στο email: internet@imtamasou.org.cy ή στο τηλ. 99665684 μέχρι και την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A