Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά,

Ολόκληρος ο πληθυσμός παρακολουθεί με βαθύτατη οδύνη και θλίψη τα όσα συμβαίνουν στις πληγείσες από τους καταστροφικούς σεισμούς, στις γειτονικές μας χώρες, την Τουρκία και την Συρια.

Αναρίθμητοι άνθρωποι έχασαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εκτός από δικούς τους ανθρώπους, τις οικίες, τις περιουσίες και τις επιχειρήσεις τους και βρέθηκαν εμπερίστατοι σαν περιπλανώμενοι πρόσφυγες στον ίδιο τους τον τόπο, γεμάτοι πόνο, θλίψη και αβεβαιότητα για το αύριο, στον ερειπωμένο τόπο που άφησε πίσω του ο τρομερός σεισμός.

Η ανθρωπιά και η αγάπη δεν γνωρίζουν σύνορα και όρια, απέναντι στο κτυπήματα του σεισμού, που σκόρπισε τον πόνο και την θλίψη με τον θάνατο χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Γι’ αυτό προσκαλούμε και παρακαλούμε θερμώς όπως από επιδείξουμε για μια ακόμα φορά τα ανθρώπινά μας συναισθήματα και την αγάπη μας προς τον πλησίον, συνεισφέροντας είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή όπως παξιμάδια, γάλατα μακράς διαρκείας, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες, παιδικές τροφές, εμφιαλωμένο νερό, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαρισμού και ιατροφαρμακευτικό – παραϊατρικό υλικό όπως γάζες, αντισηπτικά, γάντια μιας χρήσεως, μάσκες).

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν η συλλογή θα γίνεται  από την ερχόμενη Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού στο Επισκοπειό, από τις ώρες 9 π.μ – 1 μ.μ..

Για πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22465465 και 22 465437 η 99 661735 (Π. Ραφαήλ Μισιαούλης, Διευθυντής Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού).

Μετά πατρικών ευχών και ευλογιών

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A