Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κενθεα μετά των συνεργατών του, στους υποψήφιους για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, επίσκεψη στον υποψήφιο κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να παραθέσει εκτενώς το έργο που επιτελεί το ΚΕΝΘΕΑ τόσο σε πρόληψη όσο και σε θεραπεία και κατέταξε το πρόβλημα των εξαρτήσεων το αμέσως επόμενο μετά το θέμα της προσφυγιάς. Ο Δρ Βερεσιέ, επιστημονικός ιατρός του ΚΕΝΘΕΑ, και η Δρ. Έλενα Ζαρούνα, Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, παρουσίασαν στον κ. Μαυρογιάννη το πρόγραμμα των 6 σταθμών πααγκυπρίως και ποιες οι ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν τα προγράμματα αρμονικά.

Στο τέλος, ευχαρίστησε ο κ. Μαυρογιάννης για την επίσκεψή τους και συμμερίστηκε τις προτεινόμενες απόψεις, συνάμα δε τόνισε τη σημαντικότητα του προβλήματος, που ταλανίζουν την κοινωνία μας, αλλά και την κάθε οικογένεια.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A