Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Κυριακή ΙΔ’  Λουκά, 22 Ιανουαρίου 2023, ο Πανιερώτατος  Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας λειτούργησε και κήρυξε το  θείο λόγο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητριανού του Ταμασέως στην  κοινότητα των Περάτων Ορεινής.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο εφημέριος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος  Δημήτριος Δημητριάδης, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο  Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Ταμασού αναφέρθηκε και επεξήγησε την  ερμηνεία της Ευαγγελικής περικοπής ΙΔ’ Λουκά, η οποία αναφερόταν στη  θεραπεία του τυφλού της Ιεριχούς.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, η Διευθύντρια του Περιφερειακού  Δημοτικού Ταμασού, κ. Άννα Βούργια, ομίλησε για την εορτή των  γραμμάτων, για τις προσωπικότητες των Τριών Ιεραρχών και των τεθνεώτων  δασκάλων της κοινότητας Περάτων Ορεινής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος τέλεσε τα μνημόσυνα  των ευεργετών του σχολείου και των τεθνεώτων εκπαιδευτικών της  κοινότητας και της Μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού και Ορεινής.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A