Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Παιδικές φωνές γέμισε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού τα πρωινά της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης, 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε στο Συνοδικό της Μητροπόλεως παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας, τα οποία έσπευσαν να ψάλλουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στον Ποιμενάρχη τους, τραγουδώντας τα κάλανταα και μεταφέροντας ευχές για τις επικείμενες εορτές.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να εκφράσει τις θερμές του ευχές για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ευλογημένο το νέο έτος 2023. Ευχαρίστησε τους μαθητές όλους και τις δασκάλες και δασκάλους τους, τους μοίρασε ευλογίες και τους διαβεβαίωσε ότι η πόρτα της Μητροπόλεως θα είναι πάντα ανοικτή.

Eπίσης, την Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Μηχανοκίνητης Μονάδας Τσερίου, οι οποίοι παρέδωσαν τρόφιμα που συνέλεξαν για τα κοινωνικά παντοπωλεία της Μητροπόλεως Ταμασού. Ο Πανιερώτατος τους ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας, τους συνεχάρη για την οργάνωσή τους αυτή και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A