Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Εκφράζω τον σεβασμό μου σε όλους τους Aρχιερείς για τα όσα προσφέρουν στην Εκκλησία, αλλά στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Μητροπολίτη Ταμασού & Ορεινής κ. Ησαΐα Κυκκώτη για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο για τους παρακάτω λόγους:
Αποτελεσματικός
Ανάλαβε την ανασυσταμένη Μητρόπολη Ταμασού πριν 15 χρόνια, την πρώτη Μητρόπολη της Κύπρου, η οποία ήταν ανενεργή για 9 αιώνες! Σ’ ελάχιστο χρονικό διάστημα δημιούργησε τη μεγαλύτερη και πιο αποδοτική, σε προσφορά και δραστηριότητες, Μητρόπολη σε Κύπρο και Ευρώπη. Έκτισε 28 εκκλησίες, χειροτόνησε 52 νέους ιερείς, ανοικοδόμησε 3 μονές και 3 ησυχαστήρια, οργάνωσε κατασκηνώσεις, ηγείται 33 Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών και ενίσχυσε τα κατηχητικά, με ένα σύγχρονο τρόπο, μέσω αθλητικών και πολιτιστικών Ομίλων.
Μεθοδικός
Ανέλαβε την προεδρία πριν 10 χρόνια του ΚΕΝΘΕΑ, τον οποίο εκσυγχρόνισε και τον αναδόμησε εκ βάθρων, εξόφλησε όλα τα χρέη του (388,000 ευρώ) και, αφού αναβάθμισε όλες τις υπηρεσίες του, έφτιαξε, με νέους και εξιδεικευμένους συνεργάτες, 6 καινούριους σταθμούς Παγκύπρια. Για τον σκοπό αυτό, κυκλοφόρησε το πρώτο νερό κοινωνικής ευθύνης στην Κύπρο, το οποίο ονόμασε  «ΕΥ ΖΗΝ».
Γεφυροποιός
Ο Πανιερότατος είναι ο μοναδικός ιεράρχης στην Κύπρο που μπορεί λόγω γνώσεων και ιδιοσυγκρασίας, να αποτελέσει την γέφυρα συνεννόησης μεταξύ των ορθοδόξων εκκλησιών σε Δύση και Ανατολή.
Οραματιστής
Δεν έχει μόνο όραμα, έχει και πρόγραμμα για την Εκκλησία της Κύπρου! Δεν εξαγγέλλει εύηχα συνθήματα, ανακοινώνει συγκεκριμένα έργα τα οποία έχουν περάσει από τεχνοοικονομική μελέτη και είναι βιώσιμα. Γνωρίζει να δημιουργεί συνέργειες και απόδειξη είναι τα πολλά αναπτυξιακά έργα που πραγματοποιήθηκαν στη Μητροπολιτική του περιφέρεια, με τελευταίο τα πλανητάριο – αστεροσκοπείο.
Στηρίζει τον πολιτισμό
Αντιλαμβάνεται την αξία του πολιτισμού, του αθλητισμού, της τέχνης, της μουσικής και της κοινωνικής μέριμνας και, ήδη, έφτιαξε υποδομές και προγράμματα σε όλες αυτές τις θεματικές, βοηθώντας αποτελεσματικά στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.
Σύγχρονος
Είναι ο νεαρότερος σε ηλικία υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, με πολυεπίπεδη μόρφωση και κάτοχος δύο διδακτορικών και τριών μεταπτυχιακών, χαρισματικός με βαθιά πίστη, ήθος και όρεξη για δημιουργία. Είναι γνώστης και χειριστής της τεχνολογίας, την οποία χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο του σήμερα και να φέρει τον Χριστό στην καθημερινότητα του. Λάτρης της επιστήμης, δηλώνει ότι οι επιστήμονες είναι σύγχρονοι ιεραπόστολοι που αποκωδικοποιούν την γνώση του Θεού μέσω των ανακαλύψεων και πειραμάτων τους.
Ηγήτορας
«Αν οι πράξεις σου εμπνέουν τους άλλους να ονειρεύονται, να μαθαίνουν, να πράττουν περισσότερα και να προοδεύουν, τότε είσαι ηγέτης.»
Για αυτό στηρίζω και ψηφίζω τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα ως το νέο  Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A