Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Κυριακή των Προπατόρων, 11 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της Κάτω Δευτεράς.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Νικολαΐδης, ο Οικονόμος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε και επεξήγησε την ευαγγελική περικοπή της σημερινής ημέρας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας,  ο Μητροπολίτης Ταμασού  τέλεσε το 12ετές μνημόσυνο του αειμνήστου πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσου Παπαδόπουλου.

Παρόντες στη Θεία Λειτουργία ήταν η ερίτιμη κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, σύζυγος του αειμνήστου Τάσου Παπαδόπουλου και Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού,  ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, οι Βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Ζαχαρίας Κουλίας, κ. Χρύσης Παντελίδης, κ. Χρίστος Σενέκκης και κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος  Γιωρκάτζιης, ο Κοινοτάρχης Κάτω Δευτεράς, κ. Νίκος Καλλής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πανιερώτατος τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του αειμνήστου Προέδρου, και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A