Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ο απόγευμα της Τετάρτης, 7 Δεκεμβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη και χαιρέτησε την εκδήλωση, που διοργάνωσε η επιτροπή καταρτισμού και τήρησης μητρώου μαχητών της αντίστασης, στην αίθουσα του Κέντρου Μελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πρόσκληση να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση αυτή και να υπογραμμίσει το έργο και την δόξα που αρμόζει σε αυτούς τους ήρωες.

Στο τέλος της ομιλίας του Πανιερωτάτου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Χαραλάμπους τίμησε τον Μητροπολίτη Ησαΐα επιδίδοντάς του το έμβλημα της επιτροπής τήρησης μητρώου μαχητών της αντίστασης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του Υφυπουργείου Πολιτισμού, κ. Αθηνά Μιχαηλίδου, εκπρόσωπος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αμύνης, κ. Ανδρέας Λουκά, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Υποστράτηγος ε.α. Αλέξης Χαραλάμπους, στρατιωτικοί εν αππστρατία, ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Γερίου, κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου, ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Κώστας Κόρτας,  εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A