Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αύριο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί θα λειτουργήσει και κηρύξει στον ιερό ναό του Αγίου Προκοπίου του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία και θα τελέσει το Μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιμανδρίτου Γαβριήλ, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα.
Το εσπέρας του Σαββάτου, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας.
Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου της προσφυγικής κοινότητος Αγίου Νικολάου Λευκονοίκου στον Μαθιάτη.
Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Λακατάμεια και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,
2 Δεκεμβρίου 2022.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A