Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), πραγματοποίησε την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, δημοσιογραφική διάσκεψη στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Ελληνικής Τράπεζας Κύπρου, επι τη ευκαιρία της έναρξης των παγκόσμιων 16ήμερων δράσεων ενάντια στη βία, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για εξάλειψη της έμφυλης βίας.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη απηύθυνε χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ως ο Πρόεδρος του ΚΕΝΘΕΑ, ο οποίος έκανε λόγο για τις ποιμαντικές που ακολουθεί η εκκλησία, οι οποίες πιθανόν να συμβάλουν στην ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων και μίλησε για νέες εκσυγχρονισμένες προσεγγίσεις τέτοιων θεμάτων. Επίσης, τόνισε πως η Μητρόπολη Ταμασού θα συνεχίσει τη συνεργασία της και θα προχωρήσει στην ανάπτυξη, προγραμμάτων φιλοξενίας, ψυχαγωγίας όπως και και προηγουμένως.

Την έναρξη των δραστηριοτήτων άρχισε με μαγνητοφωνημένο μήνυμα η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτα Δημητρίου.

Παρόντες ήταν η η Επίτροπος Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μαρία Στυλιανού Λοττίδη, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, ο Επίτροπος του Πολίτη, κ. Παναγιώτης Σεντώνας, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΠΑΒΟ κ. Μαρία Κούσιου, η πρώην βουλευτής ΑΚΕΛ και Γενικός Γραμματέας του Γυναικείου Κινήματος ΠΟΓΟ κ. Σκεύη Κουκουμά Κούτρα, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, και άλλοι προσκεκλημένοι από διάφορους φορείς.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A