Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το απόγευμα της Πέμπτης, 24 Νεομβρίου 2022,ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συνάντηση με τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, στο Συνοδικό της εντός του επισκοπείου.

Ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους συνεργάτες του, να αναλύσει το όραμά του για την εκκλησία της Κύπρου και πως μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου στον άνθρωπο του 21ου αιώνα. Ασφαλώς και το μήνυμα του Ευαγγελίου, τόνισε ο Πανιερώτατος, είναι διαχρονικό και ο Χριστός είναι ο Αυτός και εις τους αιώνας,

Να αναφέρουμε συγκεκριμένα ότι ο Μητροπολίτης Ταμασού ίδρυσε αυτά τα 15 χρόνια ποιμαντορίας του τη Βυζαντινή Χορωδία “Όσιος Νείλος”, τη Μουσική Χορωδία “Ταμασέων Ωδές”, τον Ποδηλατικό Όμιλο “Άγιος Μνάσων”, την Κεντρική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού (ΚΥΚΑΤ), το Σκοπευτικό Όμιλο “Άγιος Ευστάθιος”, σκακιστικό όμιλο, προεδρεύει του μη κυβερνητικού και μη κερδοσκοπικού εθελοντικού οργανισμού “ΚΕΝΘΕΑ, τη δημιουργία του Συμβουλευτικού Οικογενειακού Σταθμού “Άγιος Γεώργιος”, με καταρτισμένους ψυχολόγους. Επίσης, δημιούργησε την ακαδημία πολιτισμού “Κυπροπαίδεια”, όπου με συνεργασία του Πανεπιστημίου Κύπρου διεξάγονται μια φορά εκάστου μηνός διάλεξη από καθηγητές του Πανεπιστημίου στο Συνοδικό της Μητροπόλεως, και στις αρχές του 2023 ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Πλανητάριο και Αστεροσκοπείο.

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Χατζησταύρου

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A