Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Σε κατάμεστη αίθουσα από φίλους και υποστηρικτές ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Μητροπολίτης Ταμασού, το Σάββατο το απόγευμα, 19 Νοεμβρίου 2022 με σύνθημα: «Με τη Δύναμη της Πίστης για τον άνθρωπο και την πατρίδα.»

Συγκεκριμένα, εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο και από κάθε γωνιά της Κύπρου μαζεύτηκαν στην Δημοσιογραφική Εστία για να εκφράσουν την στήριξη τους στον Πανιερώτατο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας αποτελεί «την εξέλιξη της Εκκλησιας μας», τονίσε η Παγκύπρια Πρωτοβουλία για την αναδειξη στον αρχιεπισκοπικό θρόνο του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής.

Όπως ανέφερε στην εξαγγελία του ο Μητροπολίτης Ησαΐας, «στα 32 χρόνια, ως κληρικός, εκ των οποίων τα 15, ως Μητροπολίτης, υπηρετώ την Εκκλησία, με μοναδικό στόχο να φέρω τους ανθρώπους κοντά στο Χριστό και το σύστημα πανανθρώπινων αξιών, που αυτός εκπροσωπεί και δίδαξε στον κόσμο.»

Σημειώνεται ότι ο Ταμασού Ησαΐας έχει αποδείξει «ότι ζει και δραστηριοποιείται…

Το έργο του Μητροπολίτη Ταμασού εξήραν σε ομιλίες τους ο Μαρίνος Κλεάνθους (νομικός), ο Χάρης Φαλάς, πολιτιστικός λειτουργός ιδρύματος “Αρχάγγελος”, ο ακαδημαϊκός, κ. Ανδρέας Ορφανίδης, πρώην πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, η κ. Έλενα Ζαρούνα, Γενική Διευθύντρια ΚΕΝΘΕΑ, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, κ. Μιχάλης Βορκάς, ο Κερυνειώτης συγγραφέας – ερευνητής, κ. Τάκης Νεοφύτου, και η κ. Ελένη Κολιού, Πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Κερύνειας.

Παρόντες στην εκδήλωση ανάμεσα στο πλήθος από όλη την Κύπρο ήταν η Βουλευτής Κερύνειας, κ. Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εμπορίου, Ενέργειας και Βιομηχανίας και θρονικός επίτροπος της Μητροπόλεως, κ. Μάριος Παναγίδης, ο κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, πρώην αρχηγός αστυνομίας, o κ. Ανδρέας Λουκά, Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΥΔΥ, ο κ. Σοφοκλής Φυττής, πρώην βουλευτής Κερύνειας, ο κ. Στέλιος Ιερωνυμίδης, πρώην βουλευτής του ΔΗΚΟ, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ, ο Αντιδήμαρχος Στροβόλου, κ. Γιώργος Χρυσάνθου, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του Δ. Σ. της αθλητικής ομάδας ΑΠΟΕΛ, κ. Πρόδρομος Πετρίδης, ο κ. Άρης Χατζηπαναγιώτου, Πρόεδρος του Παγκύπριου Αντικατοχικού Κινήματος (ΠΑΚ), ο κ. Κωνσταντίνος Παρμακλής, Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, κοινοτάρχες της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού, θρονικοί επίτροποι, ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως Ταμασού, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, Θεόδωρος Στυλιανού, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, κληρικοί της Μητροπόλεως, οι Ηγουμένες των Ιερών Μονών Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη, Επιφανία μοναχή, και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φικάρδου, Αρσενία μοναχή, εκκλησιαστικοί επίτροποι ναών της περιφέρειας, προέδροι και μέλη των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών της Μητροπόλεως Ταμασού.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A