Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Πραγματοποιείται και φέτος στην Κύπρο η πλατιά κοινωνική κινητοποίηση, ελπίδας και ανθρωπιάς, Ραδιομαραθώνιος. Με τη δύναμη της αγάπης ο ραδιομαραθώνιος στέκεται δίπλα στα παιδιά που τον χρειάζονται, κάνοντας την ζωή τους πιο ευχάριστη!
Την εκκίνηση του Ραδιομαραθώνιου για το 2022 έδωσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.
Η Ιερά Μητρόπολη κατέθεσε πέραν των 8000 ευρώ, ενώ αντιπροσωπεία των μαθητών της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού μαζεύτηκαν για να προσφέρουν τον οβολό τους.
Ο Μητροπολίτης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο ραδιομαραθώνιος είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’, ο οποιος άφησε την τελευταία του αναπνοή το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σημαντικότητά του.
Την έμπρακτη στήριξη του δήλωσε  και ο συνδιοργανωτής, Όμιλος CNP CYPRUS, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά στην συγκεκριμένη δράση.
Η συμμετοχή παιδιών στην δράση αυτή έδωσε το μήνυμα της αλληλεγγύης από μικρή ηλικία αλλά και ότι η κοινωνία ενσωματώνει  όλα τα μέλη της.
Ο φετινός προγραμματισμός περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων, με κύρια τον παγκύπριο έρανο που θα πραγματοποιηθει Δευτέρα και Τρίτη, 7 και 8 Νοεμβρίου 2022.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A