Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το απόγευμα της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Θεόδωρο Στυλιανού και τον Αρχιδιάκονο π. Ραφαήλ Μισιαούλη, επισκέφθηκε το 1ο παιδικό φεστιβάλ, που διοργάνωσε ο Εθνικός Δευτεράς.

Ο Πανιερώτατος συνεχάρη τους διοργανωτές του φεστιβάλ, επαίνεσε τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα για την οργάνωση και τους επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι η Μητρόπολη επαινεί τέτοιου είδους δραστηριότητες, οι οποίες έχουν ως στόχο τους την στήριξη σε δυσπραγούντες αδελφούς, όπως στην προκειμένη περίπτωση που τα έσοδα θα διατεθούν στο σύνδεσμο “ένα όνειρο μια ευχή”, και μάλιστα τις προωθεί και τις θέτει ως παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες κοινότητες, και για άλλα οργανωμένα σύνολα.

Μέρος στο φεστιβάλ έλαβε και η χορωδία της Μητροπόλεως Ταμασού “Ταμασέων Ωδές” υπό την καθοδήγηση της μαέστρου, κας Μαρίας Χριστοδουλίδου.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, η Βουλευτής ΔΗ. ΣΥ κα Σάβια Ορφανίδου, ο Δήμαρχος Τσερίου, κ. Σταύρος Μιχαήλ, ο διευθυντής της εταιρείας Strakka Ltd, κ. Αντώνης Παπαντωνίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου “Ένα όνειρο μια ευχή” κ. Γιώργος Πενηνταέξ, και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες: Ιάκωβος Χατζησταύρου

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A