Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Μεθαύριο Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00 το πρωί, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας και θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας.
Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος, συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο και τους τοπικούς άρχοντες, θα δεχθεί τον χαιρετισμό της Παρέλασης των μαθητών των σχολείων, των σωματείων και άλλων οργανωμένων συνόλων της Περιοχής.

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ -ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ

Το ερχόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αγίου Θεράποντος στο Λυθροδόντα. Την επομένη, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βόστρων και Έξαρχο του Παναγίου Τάφου εν Κύπρω κ. Τιμόθεο και με τον Θεοφιλέστατο
Επίσκοπο Νιτρίας και Έξαρχο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εν Κύπρω κ. Νικόδημο
στον ίδιο πανηγυρίζοντα ιερό ναό.
Τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στην Κοινότητα Αγίων Βαβατσινιάς και την Τρίτη, 1 η Νοεμβρίου, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στην Κοινότητα Αγίων Τριμιθιάς.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,
26 Οκτωβρίου 2022.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A