Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη στην τελετή του Αγιασμού του τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος, ο οποίος έχει θέσει, το εν λόγω Πρόγραμμα Σπουδών, υπό την υψηλή επιστασία του.

Παρόντες, εκτός από τον Πρόεδρο, τους Καθηγητές και τους φοιτητές του Τμήματος Θεολογίας, ήταν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Κοινωνικών Επιστημών κ. Κλήμης Μαστορίδης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος, και ο Αρχιεπίσκοπος των Αρμενίων στην Κύπρο, κ. Χορέν Τογραματζιάν.

Από τους απόφοιτους διδάκτορες του Τμήματος, χαιρέτισε την τελετή ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος προ 3 μηνών ολοκλήρωσε το 2ο του διδακτορικό, που υπέβαλε στο Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε το πρόεδρο της σχολής, κ. Χρήστο Οικονόμου, τους καθηγητές του θεολογικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, για την προσφορά τους στην ορθόδοξη πίστη της Κύπρου, καθώς και το Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας, κ. Νικηφόρο, για την αναγκαία συμβολή του στη λειτουργία του θεολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A