Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Α) Ακόμα μία φορά ο Ποδηλατικός Ομιλος Άγιος Μνάσων  έδωσε το παρόν του στην εκδήλωση Alphamega Run as One. Οι αθλητές συνόδευσαν τους δρομείς μέσα στη διαδρομή παρέχοντας τους ασφάλεια. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης Alphamega Run as One  και τον Sotiris Mavros.

Β) Με τον απαιτητικό αγώνα και συναρπαστικό αγώνα «TYLLIRIA  Cycling Tour», έπεσε η αυλαία των αγώνων κυπέλου ποδηλασίας δρόμου με τους αθλητές της ομάδας μας «Άγιος Μνάσων» να καταγράφει διακρίσεις. Πρώτη θέση στους έφηβους ο αθλητής μας Bogdan Zabelinskiy ο οποίος εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά καταγράφοντας εκπληκτικούς χρόνους. Δεύτερη θέση στην κατηγορία παμπαίδων πήρε ο αθλητής μας Γιώργος Χαλλούμας και επίσης δεύτερη θέση στις παγκορασίδες πήρε η αθλήτρια μας Άντρια Καρατζιά, ενώ άθλος για τον έφηβο μας Νέαρχο Μιλτιάδους ο οποίος παρά τις έντονες και επίπονες ενοχλήσεις που είχε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, εν τούτης έκανε πολύ καλή και αξιοπρεπή εμφάνιση.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος σε ένα πολύ απαιτητικό και εξαιρετικό αγώνα ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να απολαύσουν το μαγευτικό τοπίο που προσφέρει η περιοχή της Τηλλυρίας, μέσα από μια άρτια , θαυμάσια και άψογη  διοργάνωση.

Γ) Με χαρούμενα προσωπάκια από τους μικρούς μας αθλητές γέμισε το κοινοτικό πάρκο Δελίκηπου, όπου πραγματοποιήθηκε η 4η ημερίδα Ακαδημίας ποδηλασίας, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022.

Όλα τα παιδιά απόλαυσαν την ημερίδα με δοκιμασίες δεξιοτεχνίας και αντοχής, που έγιναν μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον που προσφέρει το δάσος Δελίκηπου.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A