Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, στη Δημοσιογραφική Εστία Κύπρου στη Λευκωσία, έθεσε υπό την αιγίδα του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Μητροπολίτης Ταμασού χαιρέτησε την ομήγυρη και συνεχάρη τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Δρεπανοκυτταρικής και Μικροδρεπανοκυτταρικήα Αναιμίας, ο οποίος προωθεί τις θέσεις και την επίλυση των προβλημάτων των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο αυτή. «Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι διάφοροι σύνδεσμοι, για βοήθεια των συνανθρώπων μας και εκφράζουμε το θαυμασμό μας και την εκτίμησή μας προς το θεάρεστο έργο που επιτελούν. Εκφράζουμε τη μεγάλη εκτίμησή μας προς τα μέλη της Επιτροπής, επευλογούμε το μόχθο σας και ευχόμαστε ο Θεός να σας ενισχύει στο έργο σας», κατέληξε ο Πανιερώτατος.

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος  Δρεπανοκυτταρικής και Μικροδρεπανοκυτταρικής Αναιμίας (ΠΑ.ΣΥ.ΔΡΕ.ΜΙ.Α), στην οποία έλαβαν μέρος εισηγητές, γνώστες και ειδικοί του θέματος.
Συγκεκριμένα, οι ομιλητές ήταν ο Δρ Μιχάλης Αγκαστινιώτης, ιατρικός σύμβουλος ΔΟΘ, η Δρ Πέρλα Ελευθερίου, ο Δρ Μιχάλης Χατζηγαβριήλ, κλινικός ιατρός στο κέντρο Θαλασσαιμίας Λεμεσού, η Δρ Σωτηρούλα Χρίστου, ανώτερος ιατρικός λειτουργός ΟΚΥΠΥ – κλινικός ιατρός του κέντρου Θαλασσαιμίας Λευκωσίας, και η Δρ Αντωνίου Γεωργία, ειδικευόμενη ορθοπεδικής Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A