Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας παρέστη στην τελετή απονομής του Χρυσού παράσημου του Αποστόλου Παύλου, η οποία αποτελεί την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κύπρου, προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, κ. Στυλιανό Παπαθεοδώρου, για την πολύτιμη προσφορά τόσο του Αστυνομικού Σώματος όσο και του ίδιου προσωπικά.
Η τελετή έλαβε χώρα στο Συνοδικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.
Όπως ανέφερε ο Μακαριώτατος: «διαχρονικά η προσφορά της Αστυνομίας Κύπρου υπήρξε πολύτιμη για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της νομιμότητας στα δύσκολα και ταραχώδη χρόνια που ακολούθησαν της ίδρυσής της», προσθέτοντας ότι «η Αστυνομία Κύπρου αντιστάθηκε σθεναρά στην προδοσία και έδωσε βαρύ τον φόρο αίματος για την Πατρίδα με είκοσι-δύο πεσόντες Αστυφύλακες».

Ο Αρχηγός Αστυνομίας ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου για την υπέρτατη αυτή τιμή προς το Αστυνομικό Σώμα.  Τόνισε δε, ότι η διαχρονική προσφορά της Αστυνομίας προς τον τόπο και την πατρίδα μας είναι δεδομένη σε όλες τις χρονικές περιόδους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A