Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022, το πρωί, και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως της ΕΛΔΥΚ.

Της δοξολογικής δεήσεως προέστει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου, Έξααρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διοικητή, Συνταγματάρχη Στυλιανό Τίνανα, για την αγαστή συνεργασία που είχαν αυτά τα δύο χρόνια και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην επόμενη θέση που θα κληθεί να αναλάβει. Στον δε παραλαβόντα Διοικητή, Συνταγματάρχη Παναγιώτη Κεραμυδά, ευχήθηκε καλή δύναμη και καθε ευλογία παρά του Θεού. Τον διαβεβαίωσε πως η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού θα συνεχίσει την αγαστή συνεργασία που είχε με την ΕΛΔΥΚ να την έχει.

Παρέστησαν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, εκπρόσωπος από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) στην Ελλάδα, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί από άλλα στρατόπεδα και άλλοι προσκεκλημένοι.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A