Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2022, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προέστη της Δοξολογίας και τέλεσε δέηση υπέρ της Εθνικής Φρουράς, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προστάτου του Πεζικού, στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, μήνυμα από τον Υπουργό Άμυνας  και ξενάγηση στους υπαίθριους χώρους του στρατοπέδου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός της Εθνικής  Φρουράς, Αντιστράτηγος Κώστας Χρυσηλίου, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστος Χρίστου, ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Κάρουλλας, o Boυλευτής ΔΗΠΑ κ. Αλέκος Τρυφωνίδης, εκπρόσωποι από αλλά στρατόπεδα, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A