Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Την Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, παρεβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Λύκειο Κύκκου Α’, ευγενώς προσκληθείς από τη διεύθυνση του σχολείου.

Ο Πανιερώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση για τους κληρικούς και λαϊκούς, που μαρτύρησαν κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής καταστροφής​ και στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση.
Η εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή, περιλάμβανε  χαιρετισμούς από τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου, τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Δημήτρη Ταλιαδώρο, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Κύπρου κ. Μόνα Σαββίδου Θεοδούλου, την εκπρόσωπο του Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο και από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Νεάπολις κ. Γιώργο Γεωργή. Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε μικρασιάτικους παραδοσιακούς χορούς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Πανιερώτατος μίλησε στα παιδιά ​για την Μικρασιατική καταστροφή με θέμα «Η Χριστιανοσύνη στη Μικρά Ασία».Τέλος, ο Μητροπολίτης Ησαΐας έδωσε ευλογία σε όλα τα παιδιά μικρή εικόνα του Χριστού.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A