Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Απριλίου 2022, θέλοντας να τιμήσει τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955, διοργανώνει Παρέλαση, μπροστά από τα Γραφεία της Μητροπόλεως στην Πάνω Δευτερά. Η Παρέλαση, θα αρχίσει στις 10.45 π.μ. και σε αυτή θα λάβουν μέρος και αγωνιστές, που πολέμησαν στον Απελεθερωτικό Αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α 1955-1959, καθώς επίσης και αγωνιστές που πολέμησαν το 1963-64, καθώς και κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974.


Καλούμε όλους τους Αγωνιστές όπως προσέλθουν και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους καθώς και με τη συμμετοχή τους στην Παρέλαση.
Επιπλέον να αναφέρουμε πως οι αγωνιστές θα μπορούν να συνοδεύονται και από άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος (παιδιά ή εγγόνια) ή ακόμη, σε περιπτώσεις αποθανόντων αγωνιστών, θα μπορούσαν να παρελάσουν τα παιδιά τους, κρατώντας τη φωτογραφία του αποθανόντα συγγενή τους.


Θα είναι μια ξεχωριστή τιμή για όλους μας η παρουσία των ανθρώπων αυτών, που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της Πατρίδος μας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση ονομάτων συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 99594383.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A