Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε ιερατική σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού στο Επισκοπειό.

Ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Γκίκας, Καθηγητής στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους στη Θεσσαλονίκη, μετοχίου της Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους.

Το θέμα της ομιλίας ήταν «η ποιμαντική της ειρήνης, απάντηση στο φρόνημα των ισχυρών της σύγχρονης εκκοσμικευμένης Στο τέλος της ομιλίας είχαν την ευκαιρία οι κληρικοί να θέσουν ερωτήματα και απορίες στον ομιλητή πάνω στο θέμα αυτό , όπου ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Στο τέλος, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον πατέρα Αθανάσιο, για την αποδοχή της πρόσκλησης να μιλήσει στην ιερατική σύναξη. Εις ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης, ο Πανιερώτατος προσέφερε στον προσκεκλημένο ομιλητή επιστήθιο σταυρό και εικόνισμα του Αγίου Ηρακλειδίου, πολιούχου Αγίου της Μητροπόλεως.

Να αναφερθεί ότι ο Πανιερώτατος πριν την έναρξη της Ιερατικής Σύναξης, τέλεσε δέηση υπέρ ειρήνης και καταπαύσεως του πολέμου στην Ουκρανία και υπέρ ενισχύσεως των εκεί δοκιμαζομένων αδελφών μας

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A