Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Χαρμοσύνως η ενορία του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στην Πάνω Λακατάμια, εόρτασε την μνήμη του προστάτη της Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.

Το εσπέρας της Παρασκευής, 12 Νοεμβρίου 2021, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Μπακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Ταμασού, Σεραφείμ Γκαβρίκοβ, Θεοτόκης Φαίδωνος, Διονύσιος Κοπτίδης, Προϊστάμενος του πανηγυρίζοντος Ναού, Σωφρόνιος Βαρντικίδης και Βαρνάβας Χρυσάνθου, οι Πρωτοπρεσβύτεροι Μιχαήλ Ευθυμίου, Ανδρέας Σπυρίδης, Αδάμος Αδάμου, Νικόλαος Παζαράς και Ανδρέας Σολωμού, ο Πρεσβύτερος Πέτρος Καριούκι και οι Ιεροδιάκονοι Αρσένιος Αθανασίου και Ραφαήλ Παπασωτηρίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος.

Στο τέλος του Εσπερινού τελέστηκε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του ιερού λειψάνου του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου πέριξ του Ιερού Ναού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε ο Όρθρος και το Πανηγυρικό Ιερατικό Συλλείτουργο προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Νεκταρίου Μπακόπουλου, Γενικού Αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως.

Το θείο λόγο κήρυξε ο πατήρ Νεκτάριος Μπακόπουλος.

Στο ιερό βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A