Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Με επιτυχία και με την παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τίτλο «Θούριος του Ρήγα και 9η Ιουλίου 1821» του Μιχάλη Χριστοδουλίδη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021, το βράδυ.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Κύρος Πατσαλίδης και ο Μιχάλης Χατζηχριστοδούλου.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως, πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, ο Γενικός Αρχιερατικός, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, ο Αρχιμανδρίτης Θεοτόκης Φαίδωνος, ο Αρχιδιάκονος π. Ραφαήλ Μισιαούλης, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας ΟΠΑΠ, κ. Αγάθη Μανναρίδου, ο βουλευτής ΔΗΠΑ κ. Αλέκος Τρυφωνίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Μάριος Παναγίδης, η Δήμαρχος Λευκονοίκου κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Αστυνομίας, αστυνόμος Πανίκος Νικολαΐδης, η αναπληρώτρια Έπαρχος κ. Λαμπρινή Γωγάκη, οι Κοινοτάρχες Επισκοπειού και Περάτων Ορεινής.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A