Get Adobe Flash player
Ζωντανές μεταδόσεις ακολουθιών

Διαδικτυακό Ραδιόφωνο Ι.Μ.Τ
Κυριακοδρόμιο
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Ποδηλατικός Ομιλος Μητροπόλεως
Θεία Λειτουργία
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Ιουνίου 2021, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού(ΚΥΚΑΤ).

Σε αυτήν παρακάθισαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού, Αντιπρόεδρος, ο Αρχιμανδρίτης Θεοτόκης Φαίδωνος, συντονιστής των Χριατιανικών Συνδέσμων της Μητροπόλεως, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, εκτελεστικός Διευθυντής ΚΥΚΑΤ, ο Δρ. Γιώργος Κουνούσσιης, θεολόγος, η κ. Ιωάννα Πετεβίνου, εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Χριστιανικών Συνδέσμων, και η κ. Άντρη Ανδρονίκου, Μέλος.

Συζητήθηκαν διαφορά θέματα για την κοινωνική πρόνοια που παρέχουν κάθε μήνα σε άπορες οικογένειες τα κοινωνικά μας παντοπωλεία, το κοινωνικό οδοντιατρείο, για τη ψυχική υγεία που παρέχουν ψυχολόγοι ειδικοί σε άτομα που έχουν ψυχική ανάγκη. Τονίστηκε ο ρόλος που διαδραμάτισαν τα κοινωνικά μας παντοπωλεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και επιβεβαιώθηκε ότι η Μητρόπολη θα στέκεται πλάι στον πάσχοντα συνάνθρωπο, σε οποίο τομέα είναι δυνατόν.

ΤΥΠΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΗΡΙΔΗ
  • A  A  A  A  A  A